Bij één van onze opdrachtgevers, Rabobank Rijn en Heuvelrug, ging het afgelopen week los: de eerste zelfgegeven training werd georganiseerd. Er werd in de organisatie gezocht naar de mogelijkheid om een training over het verhogen van de betrokkenheid te organiseren. Vanuit het enthousiaste team van deelnemers aan het upUco programma, ontstond er in samenspraak met upUco het idee om zelf zo’n training te gaan organiseren

Er is een nieuw concept ontwikkeld waarmee bij deze opdrachtgever, 3 trainingen gegeven gaan worden over het verhogen van de betrokkenheid. Elke training staat in het licht van andere competenties, en worden gegeven door 2 medewerkers waarbij deze competentie het sterkst aanwezig is. Vanuit upUco zijn er bijpassende praktijkopdrachten geleverd, die de training ondersteunen.

Met upUco en TalentConnect weer een stap verder in het leren van elkaar bij de Rabobank: Twee Accountmanagers MKB en een Firstline Monitoring specialist van de Rabobank, bundelen hun krachten en bereiden hier samen met hun TalentConnector een training voor die zij aan hun collega’s zullen gaan geven.

Ontzettend gaaf om te zien hoe dit vanuit de medewerkers zelf komt, en hoe zo hun talent zichtbaar wordt! Een groter commitment en bewustwording bij een training is niet te behalen, door de regie en deelname van collega’s uit de organisaties, die dagelijks de betreffende casuïstiek zelf ervaren. We zien uit naar de volgende training!