Over ons

Kom meer te weten over de ondernemers achter upUco evenals de Visie en Missie.

Over ons

Welkom bij upUco, spreek je uit als ‘up you go’ een Advies en IT-bedrijf dat zich richt op Competentiegericht werken en werven en talentontwikkeling van alle medewerkers in een organisatie. De jarenlange ervaring van de Ondernemers achter het bedrijf, op vlak van Mens & Werk, heeft geresulteerd in een gepatenteerde methodiek, assessments en platformtechnologie, gericht op de directe ontsluiting van het totale potentieel aan talent in organistie.

Bij upUco geloven we dat de kracht van een organisatie verborgen zit in de medewerkers. Daarom helpen we bedrijven bij het creëren van een positieve werkcultuur door het ontsluiten en inzetbaar maken van het talent van alle medewerkers.

Ons team van Onderwijskundigen, HR- en L&D-Professionals en Consultants ondersteund door de developers wordt gedreven door het creëren van impact en het stimuleren van groei. We bieden meer dan diepgaande expertise op het gebied van HRM, Talentontwikkelingen Leercultuur.

Ondernemers

         

Karin Goldewijk              Ron Goldewijk

                               

 

Visie: waar gaan we voor

Wij vinden dat werknemers de grootste waarde vertegenwoordigen binnen een organisatie. We menen dat hun succes, tevredenheid, loyaliteit en groei essentieel zijn voor het bereiken van topprestaties op alle niveaus.

Daarom streven we ernaar om een ​​leidende rol te spelen waarin werknemers zich gewaardeerd, ondersteund en gesteund voelen.

Missie: waar staan we voor

Wij geloven dat de sleutel tot succes ligt in het totale potentieel van elke individuele medewerker.

Door middel van gepatenteerde methodieken, state-of-art- assessments en innovatieve (AI=gedreven) platformtechnologie helpen we organisaties bij het identificeren en ontwikkelen van talent, het optimaliseren van teamprestaties en het stimuleren van individuele- en organisatiegroei.