Over ons

Kom meer te weten over de ondernemers achter upUco evenals de Visie en Missie.

Over ons

“Welkom bij upUco, uitgesproken als ‘up you go’, een HR-advies en HR/IT-bedrijf dat zich toelegt op Talentgericht Werven en Werken, en de ontwikkeling van talent van alle medewerkers binnen organisaties. 

Van Recruitment Platform tot Learning Experience Platform (LXP), van blended learning tot geregisseerd van elkaar leren, van talent werven tot geworven talent geregisseerd onboarden. Alles met het vertrekpunt: het talent van de sollicitant tot het talent van de meest ervaren medewerker. De Platformtechnologie en Assessments zijn laagdrempelig, voldoen aan wet- en regelgeving, zijn gevalideerd, gepatenteerd, maximaal schaalbaar en in verschillende talen toegankelijk. Voor bedrijven van 5 tot 50.000 werknemers.

upUco is marktleider op vlak van Informeel Leren tot en met geregisseerde intervisie- en feedback leerstructuren. De gepatenteerde algoritmes in de ontwikkelde platformtechnologie matchen mensen aan werk en collega’s aan elkaar, daar waar een volmaakte match noodzakelijk is om van werkdruk samen te ontwikkelen, naar werkgeluk. 

Het upUco-team bestaat uit onderwijskundigen, HR- en L&D-professionals, trainers en consultants, ondersteund door ontwikkelaars. We zijn gedreven door de wens om impact te creëren en groei te stimuleren. Naast onze diepgaande expertise op het gebied van HRM, talentontwikkeling en leercultuur, bieden we ook praktische ondersteuning en begeleiding op HR- en L&D-vraagstukken. Daar waar visie en missie ondersteund moet worden door een optimale Leercultuur.

Van werkdruk naar werkgeluk!”

Ondernemers

         

Karin Goldewijk              Ron Goldewijk

                               

 

Visie: waar gaan we voor

Wij vinden dat werknemers de grootste waarde vertegenwoordigen binnen een organisatie. We menen dat hun succes, tevredenheid, loyaliteit en groei essentieel zijn voor het bereiken van topprestaties op alle niveaus.

Daarom streven we ernaar om een ​​leidende rol te spelen waarin werknemers zich gewaardeerd, ondersteund en gesteund voelen.

Missie: waar staan we voor

Wij geloven dat de sleutel tot succes ligt in het totale potentieel van elke individuele medewerker.

Door middel van gepatenteerde methodieken, state-of-art- assessments en innovatieve (AI=gedreven) platformtechnologie helpen we organisaties bij het identificeren en ontwikkelen van talent, het optimaliseren van teamprestaties en het stimuleren van individuele- en organisatiegroei.