Over ons

Kom meer te weten over de ondernemers achter upUco evenals de Visie en Missie.

Over ons

Welkom bij Upuco, een Boutique Advies en IT-bedrijf dat zich richt op het optimaliseren van personeel. De jarenlange ervaring van de Ondernemers achter het bedrijf, op vlak van Mens & Werk, heeft geresulteerd in een aanpak met ondersteunende tooling gericht op de directe ontsluiting van het totale potentieel aan talent in organisatie. De aanpak en tooling zijn zo uniek dat er patent op onderdelen zit.

Bij Upuco geloven we dat de kracht van een organisatie verborgen zit in de medewerkers. Daarom helpen we bedrijven bij het creëren van een positieve werkcultuur door het ontsluiten en inzetbaar maken van het talent van alle medewerkers.

Ons team van ervaren professionals is geïnspireerd door het creëren van impact en het stimuleren van groei. We bieden meer dan diepgaande expertise op het gebied van personeelsbeheer, talentontwikkeling en organisatiecultuur. Door middel van innovatieve benaderingen en ontwikkelde technologieën bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant.

Ondernemers

         

Karin Goldewijk              Ron Goldewijk

                               

 

Visie: waar gaan we voor

Wij vinden dat werknemers de grootste waarde vertegenwoordigen binnen een organisatie. We menen dat hun succes, tevredenheid, loyaliteit en groei essentieel zijn voor het bereiken van topprestaties op alle niveaus.

Daarom streven we ernaar om een ​​leidende rol te spelen waarin werknemers zich gewaardeerd, ondersteund en gesteund voelen.

Missie: waar staan we voor

Wij geloven dat de sleutel tot succes ligt in het totale potentieel van elke individuele medewerker.

Door middel van geavanceerde technologieën, data-analyse en een praktische hands-on aanpak helpen we organisaties bij het identificeren en ontwikkelen van talent, het optimaliseren van teamprestaties en het stimuleren van individuele groei.

We streven ernaar om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, waardoor organisaties toekomstbestendig zijn en blijven.