Talent & Meten

Doelen realiseren en rendement meten kan ook op vlak van talentontwikkeling, op persoonlijk-, team-     en/of organisatie niveau. Deze module bestaat uit de onderdelen: Persoonlijke Talenten Assessment en uw exclusieve platform TalentConnect.

Meten = Weten

Wij helpen organisaties om talent te vinden, te ontsluiten, te boeien en te binden. Uit onderzoek blijkt dat veel organisaties het eigen talent, alle werknemers in de organisatie, nog niet in kaart hebben gebracht. Een uniek potentieel binnen handbereik en een enorme kans om talent te vinden en te ontsluiten. Boeien en binden van talent volgen nagenoeg automatisch.

Ontdek nu al het talent dat in uw organisatie aanwezig is. Gegarandeerd dat u versteld zult staan van het potentieel en de mogelijkheden die het ontdekken van intern talent uw organisatie gaat bieden.

De directe winst van het in kaart brengen van al het talent is dat medewerkers direct kunnen starten met talentontwikkeling door (leer- en goede-) gesprekken met elkaar aan te gaan. Ieder gesprek tussen collega’s biedt zo een prachtige ervaring en blijvend rendement.

Persoonlijk Talenten Assessment

Wil je alvast kennismaken met het Persoonlijk Talenten Assessment (PTA) dat iedere collega of respondent maakt?

Wacht niet en maak vrijblijvend jouw PTA en ontdek het inzicht dat je verkrijgt over jouw energie dominante competenties en daarmee jouw TalentProfiel. Via de button of de QR-Code.