Talent & Ontwikkelen

Collega’s vinden, helpen en ondersteunen elkaar vanuit ieders gemeten Talentprofiel. Ze gaan samen aan de slag vanuit de principes ‘ intervisie en feedback’ door leuke en leerzame learnings en praktijkopdrachten uit te voeren. Door elke collega te zien als een potentiele mentor worden kennis en talent vermenigvuldigd.

Talentontwikkeling

Talent komt alleen tot zijn recht in het bijzijn van anderen.

Het LXP verbindt en activeert mensen op basis van ieders gemeten Talentprofiel.

Het Platform TalentConnect verbindt collega’s door te matchen op energie dominante competenties. Collega’s hebben ‘goede gesprekken’ en leren van elkaar door intervisie- en feedbackstructuren dat TalentConnect regisseert en faciliteert.

De Receptioniste helpt de Manager beter Plannen & Organiseren en de Systeembeheerder helpt de Debiteurenbeheerder nog beter Analyseren. Het Platform TalentConnect faciliteert deze gesprekken met leuke praktijkopdrachten, thematiek en learnings. Mooie bijkomstigheid; collega’s leren elkaar op een geheel andere manier kennen.

Ieder talent krijgt zo de aandacht en de ruimte die het verdient. Talentontwikkeling, loyaliteit en samenwerking krijgen een enorme boost.