De snelste en effectiefste vorm van leren en ontwikkelen.

In een economie die constant in beweging is, is het cruciaal om te blijven leren en groeien. Met TalentConnect omarmen we deze waarde en streven we ernaar om persoonlijke ontwikkeling en groei op de meest moderne en effectieve manier naar nieuwe hoogten te tillen. Van hulp naar een maatwerk leerinterventie

Signaalgestuurd Leren is een innovatieve benadering van leren en ontwikkelen, waarbij de signalen die we dagelijks uitzenden de sleutel zijn tot onze eigen groei. Iedereen zendt signalen uit en we noemen dit non-verbale communicatie. Juist, het is onderlinge communicatie en daar is een hoop winst mee te behalen.

Denk aan het opmerken van subtiele hints, zoals een diepe zucht, een frons of een verandering in gedrag. Deze signalen, die vaak onbewust worden uitgezonden, kunnen waardevolle inzichten bieden in onze behoeften aan ondersteuning en ontwikkeling.

Maar hoe werkt het in de praktijk? Stel je voor dat een collega tijdens een vergadering wat gespannen lijkt. Misschien ademt hij sneller, trekt hij zich terug en is hij minder spraakzaam dan normaal. De door upUco getrainde TalentConnectors, ook wel bekend als Signaalhelden, schieten te hulp! Ze herkennen deze signalen als mogelijke tekenen van stress door overbelasting. Maar vrees niet, dit is geen oordeel, maar een kans om te groeien.

De getrainde TalentConnectors zullen deze signalen oppikken en vertalen naar concrete leerinterventies. Zo kan bijvoorbeeld collegiale coaching op de competenties Plannen en Organiseren, evenals Functioneren onder Spanning, worden voorgesteld als passende ontwikkelingskansen, met behulp van het Learning Experience Platform TalentConnect.

Het beste van alles is dat de TalentConnectors worden ondersteund door upUco, wat betekent dat ze de juiste tools en begeleiding hebben om te helpen in deze nieuwe benadering van leren met maatwerk leerinterventies.

Dus laten we onze Sherlock-petten opzetten en samen deze opwindende reis van Signaalgestuurd Leren omarmen. Laten we leren, groeien en bloeien, allemaal door de kracht van onze signalen.

Blijf op de hoogte van verdere updates en blijf alert op de signalen om ons heen. 

Samen zullen we nieuwe hoogten bereiken!