Workshop : 'In Control'

Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een beleidsstuk, of naar de opzet van een nieuwe website wilt kijken? Eigenlijk heb je hier geen tijd voor, maar je hoort jezelf al ‘ja hoor’ zeggen. Wil je hiermee om leren gaan? Wil je assertiever zijn en meer bewuste keuzes maken? Dan is de workshop 'In Control' echt iets voor jou. Aan de hand van praktijkopdrachten onderzoeken we hoe jij de juiste doelen formuleert, pro-actief werkt en heldere prioriteiten stelt.
Speciale aandacht voor de energiedominante competenties: CONTROLEREN, PLANNEN EN ORGANISEREN, ZELFSTURING EN ONTWIKKELING
5/5

Na de workshop ontvangt iedere deelnemer een sfeerimpressie van deelnemers en opdrachtgevers van upUco. Deze sfeerimpressie staat bol van ervaringen, quotes en foto’s van medewerkers, managers en directieleden die de trainingen van upUco gevolgd hebben.

Voor wie:

(Project-) Teams, Gelegenheidsteams, Afdelingen en Organisaties.

Plaats, datum en tijd

In overleg met UpUco. 

Kosten

Per team €999.- excl. btw (incl. Persoonlijke Talenten Analyse en indien gewenst een jaar lang een account op TalentConnect Open).

Aantal deelnemers

Maximaal 10

Disclaimer | Werken bij | © 2019 – upUco Coach a Colleague B.V.