Trots op de groei van 2023

Mooie projecten met elkaar gerealiseerd:

  • Breng talent uit de woonwijken aan tafel bij ondernemers in het winkelcentrum’, in opdracht van Wereldhave Nederland BV. Het winkelcentrum als full service centrum met sociale impact. Bewoners van de omliggende wijken worden vanuit ieders Talentprofiel actief betrokken bij het succes en de sociale impact van het winkelcentrum op ieders leven en welzijn.
  • Ook zijn wij trots op het project ‘vind Trainees voor de Gemeente Lelystad op basis van Skill-based matchen vanuit talentanalyse’. Creëer een ‘level playingfield’ in de werving- en matchingprocedure door skills en competenties boven opleiding en relevante werkervaring te stellen. Binnen 3 dagen hadden 94 gemeten talenten gesolliciteerd.
  • Natuurlijk zijn wij ook trots op de projecten die wij gaan draaien voor de klanten van Tilstra Services om van HR-afdelingen Profit Centers te maken. Middels data en dashboarding (analyse en rapportage) werkgeluk, commitment en loyaliteit meetbaar verhogen. Tilstra Services is de specialist op consultancy én uitvoerend gebied van Salarisadministratie, HR en Recruitment. 
  • Last but not least zijn wij trots op de eerste concrete stappen naar het Skillspaspoort. Samen met partners ondersteunen wij bedrijfs-academies met de Open-Batches en Edu-batches methodiek om werkervaring van medewerkers en sollicitanten om te zetten naar certificaten en diploma’s. Het faciliteren van Academies of Leer Management Systemen (LMS) met de batches-methodiek versterkt het leren en ontwikkelen en alle leerlijnen/activiteiten die nodig zijn om de lerende organisatie te optimaliseren.

Graag willen wij namens het upUco – TalentConnect team iedereen bedanken voor de mooie samenwerking afgelopen jaar, op naar een nieuw mooi jaar waar we met elkaar en van elkaar weer mogen leren.