Talent Verbinden

Nu je hebt ontdekt wat jouw talent is, ga je aan de slag. Je kiest zelf welke competentie jij wilt ontwikkelen en gaat samen met een collega een ontwikkeltraject in. Deze collega wordt in dit traject jouw TalentCoach. Afhankelijk van jouw keuze, duurt een ontwikkeltraject 4 tot maximaal 16 weken. Dit ontwikkeltraject wordt gefaciliteerd door onze online applicatie TalentConnect, welke praktijkopdrachten stuurt naar de TalentCoach. Deze praktijkopdrachten vormen de basis van jouw ontwikkeltraject.

Jij en je TalentCoach komen, afhankelijk van jullie voorkeur, één keer per week of één keer per twee weken samen, om aan de slag te gaan met de praktijkopdracht. Zo’n sessie duurt niet lang: gemiddeld 20 minuten. Tijdens deze sessies zul je merken dat jij en je collega elkaar veel beter en misschien wel op een hele andere manier leren kennen. Ook word je bewust gemaakt van hoe de gekozen competentie bij jou aanwezig is. Huidige deelnemers vinden deze ontwikkeltrajecten ontzettend waardevol, voornamelijk vanwege deze bewustwording en de verbinding met elkaar.

Deelnemers activeren

Terwijl het programma in jouw organisatie draait, doen wij er alles aan om mensen in beweging te krijgen. Om mensen bekend te maken met deze manier van werken, is het allereerste ontwikkeltraject een geregisseerd traject. Dat betekent dat TalentConnect collega’s in een organisatie aan elkaar koppelt. Je kunt zelf kiezen welke competentie jij wilt ontwikkelen. De TalentConnect applicatie maakt op basis van deze keuze en de uitkomst van de PTA (Persoonlijke Talenten Analyse) de best mogelijke match tussen deelnemers. Deze buddy’s starten dan samen aan hun eerste ontwikkeltraject. 

Daarnaast is er tijdens het upUco programma, een TalentConnector vanuit upUco in de organisatie aanwezig. De TalentConnector is er specifiek om mensen in beweging te krijgen. Hij of zij spreekt met deelnemers, organiseert bijeenkomsten en is de contactpersoon wanneer je vragen hebt.

Lees uitgebreid door over de verschillende onderdelen van ons programma. Navigeer via de buttons hiernaast, of klik hier om verder te lezen! 

Bel nu:

085-064 5343

Individueel - Samen - Sterk

Disclaimer | Werken bij | © 2019 – upUco Coach a Colleague B.V.