Proeverij“Talent herkennen en succes voorspellen”

Op zoek naar talent? Kijk eens goed om je heen. We bouwen aan CV’s met geaccrediteerde opleidingen, maar zodra we daarmee klaar zijn is de wereld alweer veranderd en hebben we weer nieuwe skills nodig. Skills die uiteindelijk moeten resulteren naar succes. Moet je talentvol zijn om succes te behalen? Is talent een randvoorwaarde voor succes? Zomaar twee vragen die aandacht behoeven in een krappe arbeidsmarkt waar gevochten wordt om talent. Voor de komende jaren staat het aantrekken van talent ook weer als een van de grootste HR-wensen op het lijstje. In de praktijk blijkt dat het nog vaak zoeken is naar de juiste aanpak om talent te vinden en te binden aan de organisatie. Deze proeverij gaat over het herkennen van talent. Liefst meetbaar. Daarnaast biedt deze proeverij handvatten hoe talent, en het succes van talent, te voorspellen en te ontwikkelen is.
17 december 13:30

Onderwerpen proeverij:

  1. Wat is talent en hoe is dit te meten?
  2. Meten en ontwikkelen vanuit de eigen Persoonlijke Talenten Analyse (PTA) met digitale rapportage.
  3. Is talentontwikkeling alleen iets voor managers, high-potentials en trainiees?
  4. Hoe werkt het nu en hoe zal de toekomst eruit zien ten aanzien van talentherkenning en -ontwikkeling;
  5. Prioriteit HRM.

Locatie: Vasteland 78, 3011 BN, Rotterdam

Datum + tijd : Zie aanmeldformulier

Na de workshop ontvangt iedere deelnemer een sfeerimpressie van deelnemers en opdrachtgevers van upUco. Deze sfeerimpressie staat bol van ervaringen, quotes en foto’s van medewerkers, managers en directieleden die de trainingen van upUco gevolgd hebben.

Persoonlijke Talenten Analyse

Wie deelneemt aan deze proeverij, dient vooraf een vragenlijst in te vullen, waarmee een Persoonlijke Talenten Analyse (PTA) wordt opgesteld. Deze PTA wordt gebruikt om je tijdens de proeverij persoonlijke, op maat gemaakte learnings en opdrachten aan te reiken.

Kosten

€75,- p.p. excl. btw (incl. Persoonlijke Talenten Analyse en indien gewenst een jaar lang een account op TalentConnect Open).

Programma duur

3,5 uur

Ron Goldewijk - Directeur

Ron Goldewijk - Directeur

Meer informatie? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op!

Disclaimer | Werken bij | © 2019 – upUco Coach a Colleague B.V.