Proeverij “Informeel leren = werkend leren”

Stel je eens voor dat je van al jouw collega’s zou weten wat ieders talenten zijn en dat je met één druk op de knop meteen zou kunnen zien welke collega je het beste kunt uitnodigen om bijvoorbeeld mee te denken over manieren om de klant te verrassen. Dit omdat je wel wat creatieve denkkracht kunt gebruiken en er op deze manier ook niet alleen voor komt te staan: de hele organisatie kan meedenken! Het platform TalentConnect maakt ieders talent zichtbaar en activeerbaar. Zo ontstaat binnen de organisatie een voor alle collega’s, los van rang of stand, bereikbare ‘pool’ aan kennis en ervaring waaruit door eenieder geput kan worden. Het platform matcht vraag en aanbod en faciliteert de onderlinge interactie met leerzame, spannende en variërende praktijkopdrachten. Collega’s worden elkaars buddy, side-kick, inspirator. Verrassend genoeg is het niet altijd de hoger opgeleide of meer ervaren collega die een jongere of startende collega verder helpt. Het kan net zo goed andersom zijn en dat wordt als zeer verfrissend en leuk ervaren.
22 januari 13:30

Stel je eens voor dat…

  • je start met een Persoonlijke Talenten Analyse (PTA) met digitale rapportage;
  • alle deelnemers/collega’s inzicht hebben in hun zes ‘energie dominante competenties’ en daarmee hun talent;
  • alle deelnemers/collega’s regie kunnen nemen op hun eigen ontwikkeling en groei door talentvolle collega deelnemers te vragen om te helpen ontwikkelen;
  • dagelijkse uitdagingen en casuïstiek vanuit ‘energie dominante competenties’ en daarmee talent worden ingevuld vanuit inzicht en passie;
  • deelnemers/collega’s elkaar passend en transparant waarderen en feedback geven, vanuit samenwerking en respect;
  • je direct toegang hebt tot een actief netwerk van talenten;
  • je morgen kan starten.

Locatie: Vasteland 78, 3011 BN, Rotterdam

Datum + tijd : Zie aanmeldformulier

Na de workshop ontvangt iedere deelnemer een sfeerimpressie van deelnemers en opdrachtgevers van upUco. Deze sfeerimpressie staat bol van ervaringen, quotes en foto’s van medewerkers, managers en directieleden die de trainingen van upUco gevolgd hebben.

Persoonlijke Talenten Analyse

Wie deelneemt aan deze proeverij, dient vooraf een vragenlijst in te vullen, waarmee een Persoonlijke Talenten Analyse (PTA) wordt opgesteld. Deze PTA wordt gebruikt om je tijdens de proeverij persoonlijke, op maat gemaakte learnings en opdrachten aan te reiken.

Kosten

€75,- p.p. excl. btw (incl. Persoonlijke Talenten Analyse en indien gewenst een jaar lang een account op TalentConnect Open).

Programma duur

3,5 uur

Karin Goldewijk - Directeur

Karin Goldewijk - Directeur

Meer informatie? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op!

Disclaimer | Werken bij | © 2019 – upUco Coach a Colleague B.V.