De eerste 16 Talenten zijn in de eerste week gevonden. Dat belooft veel goeds voor het vervolg van het project. 

Dit project is een samenwerking tussen Wereldhave en upUco. Wereldhave richt zich op de winkelcentra in Nederland die dominant zijn in hun verzorgingsgebied. Het Nederlandse winkelcentrum portfolio bestaat uit elf winkelcentra in Arnhem (2), Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Heerhugowaard, Hoofddorp, Leiderdorp, Nieuwegein, Purmerend, Roosendaal en Tilburg (2). In 2020 bezochten 58.3 miljoen bezoekers de centra in Nederland.

UpUco ontsluit, ontwikkelt en verbind talent in en buiten organisaties. Competentiegericht werken en werven is het doel van de methodiek en platformtechnologie. Talent meten, ontwikkelen en matchen aan werk is uiterst noodzakelijk gezien de steeds krapper wordende arbeidsmarkt in Nederland en de omliggende landen. Iedere werknemer op de juiste plek en gelukkig met het werk dat hij of zij doet maakt organisaties weerbaar en toekomstbestendig.

Een knallende start in het winkelcentrum Presikhaaf op vrijdagmiddag 17 november 2023. Natuurlijk heeft het wat uitleg nodig dat diploma’s en relevante werkervaring niet meer de kritische succesfactoren zijn voor een mooie match. Het gemeten Talentprofiel wel! Al snel stond er een rij van geïnteresseerden die graag het Persoonlijk Talenten Assessment (PTA) van upUco wilden maken.

Alles respondenten worden member in het Platform Presikhaaf TalentConnect of Kronenburg TalentConnect. Met de respondenten wordt contact gezocht middels email of telefoon wanneer er een match is voor een vacature, job of uitdaging. Deze activiteiten worden uitgevoerd vanuit het full-service centrum The Point, een plek waar ieder talent terecht kan voor vragen.

Inmiddels is Presikhaaf University aangesloten bij het project. Jongerenwerkers en andere professionals omarmen de doelstellingen van het project een gaan actief de wijk in.

Ook meedoen aan het project? Ga naar https://www.presikhaaf.nl/nieuws-events-overzicht/jij-hebt-het-in-je/ voor meer informatie.